yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü cenahında korkuluk, küpeşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Bununla alay malay dundaki kriterlere mevla olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

You gönül email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı bırakma etmelerini Bina bağırsaki yangın merdivenleri, insanların binadan güvenli bir şekilde çıkmalarını esenlar ve acil manzara tahliyesini kolaylaştırır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya vesile vermemesi için kapatılmalıdır.

Emniyet: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an zahir olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Alüminyum baplar, bedduaşap kapılar ve çelik kapılar imalatında istenen niteliklere bakarak farklı özellikte baplar da binaların mimari konstrüksiyonsına veya bapların kullanılacağı sektöre bakarak değiştirilmiş olabilmektedir.

Her vakit boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın Yangın Çıkış Kapısı önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble veya diğer bir mahzur bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Cepheımızca meydana getirilen yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun amelî strüktürlmaktadır. Sonunda denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde ziyan görmenizi engellemektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve emin bir şekilde kaçış sağlamlar.

Montaj: Yangın kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page